kucica_na_vodi_logo3

Smeštaj

4.80

4.8/5

Cena: na upit!

Kućica se sastoji od dva nivoa, poseduje komfornu terasu koja je opremljena za kupanje, sunčanje i uživanje. U prvom nivou je dnevni boravak i kuhinja u kojima je spoj prirodnih materijala i modernog izgleda. Spavaći deo kuće je na spratu sa pogledom na jezero..

Osnovne karakteristike:

4.80

4.8/5

Cena: na upit!

Kućica se sastoji od dva nivoa, poseduje komfornu terasu koja je opremljena za kupanje, sunčanje i uživanje. U prvom nivou je dnevni boravak i kuhinja u kojima je spoj prirodnih materijala i modernog izgleda. Spavaći deo kuće je na spratu sa pogledom na jezero...

Osnovne karakteristike:​

4.80

4.8/5

Cena: na upit!

Kućica se sastoji od dva nivoa, poseduje komfornu terasu koja je opremljena za kupanje, sunčanje i uživanje. U prvom nivou je dnevni boravak i kuhinja u kojima je spoj prirodnih materijala i modernog izgleda. Spavaći deo kuće je na spratu...

Osnovne karakteristike:​

4.90

4.9/5

Cena: na upit!

Katamaran „Aneta“ poseduje dnevnu sobu i dve spavaće sobe, kao i komfornu terasu koja je opremljena za kupanje, sunčanje i uživanje. Opremljen je solarnim panelima, kompletnom kuhinjom sa frižiderom i šporetom na plin, tehničkom vodom, osvetljenjem i kompletnim kupatilom.

Osnovne karakteristike:​

Na stotine zadovoljnih gostiju su prošli kroz naš dom. A najveći uspeh vidimo u onima koji se iz godine u godinu ponovo vraćaju.

Mapa:

© kucicanavodi.rs 2022/23. | Created by odmorika.rs

Dodatne ikonice: flaticon.com