kucica_na_vodi_logo3

Kućica na vodi - 4

Jezero Perućac, Bajina Bašta

Opis smeštaja:

Ocena: 4.80

4.8/5

Cena: Na upit

Kućica se sastoji od dva nivoa, poseduje komfornu terasu koja je opremljena za kupanje, sunčanje i uživanje. U prvom nivou je dnevni boravak i kuhinja u kojima je spoj prirodnih materijala i modernog izgleda. Spavaći deo kuće je na spratu. Splav je opremljen solarnim panelima, kompletnom kuhinjom sa frižiderom i šporetom na plin, toplom tehničkom vodom, osvetljenjem i kompletnim kupatilom.

Kućni red:

– Ulazak na splav je posle 16h.
– Izlazak sa splava je do 12h.
– Po dolasku na splav gosti su obavezni dati na uvid svoju važeću ličnu kartu ili pasoš osobi koja ih dočeka.
– Gosti se ljubazno mole da ne remete javni red i mir, da ne prave buku i galamu na splavu. Ovo posebno važi u periodu od 22:00h – 08:00h.
– Dozvoljeni kućni ljubimci malih rasa.
– Zabranjeno ostavljati đubre u kućici i na splavu. U blizini splava se nalazi kontejner.
– Gosti su dužni da se krajnje pažljivo odnose prema inventaru, uređajima i instalacijama. U slučaju štete, ona mora biti nadoknađena od stranen gosta.
– Sadržaj, koji se nalazi u kućici i na vodi, mogu koristiti samo osobe koje su uredno prijavljene kao gosti isključivo ove kućice.
– Upotreba fena za kosu, pegle i drugih jakih potrošača je strogo zabranjena.
– Gosti su obavezni da, pri izlasku, kućicu i splav ostave čiste, uredne, neoštećene, kakve je i zatekao prilikom ulaska.
– Molimo vas da pri napuštanju kućice budete savesni i pažljivo proverite: da li su sve slavine zatvorene, da li je isključena električna energija, zatvoreni prozori, pogašena svetla i zaključana vrata.
– Splav, Kućica na vodi predlaže gostima da o svojim dragocenostima vode računa te da ih nose sa sobom. Iz objektivnih razloga ne možemo preuzeti odgovornost o istim.
– Mi smo tu za vas, da vam pružimo sve dodatne informacije tokom vašeg boravka, kao i pomoć bilo koje vrste ukoliko vam bude potrebno

Karakteristike:

U blizini:

U blizini:

Video:

Fotografije:

Na stotine zadovoljnih gostiju su prošli kroz naš dom. A najveći uspeh vidimo u onima koji se iz godine u godinu ponovo vraćaju.

Mapa:

© kucicanavodi.rs 2022/23. | Created by odmorika.rs

Dodatne ikonice: flaticon.com